EBRD Green Cities (Yeşil Şehirler) toplantısı kapsamında Viyana’ya ziyaret gerçekleştiren Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Sivil Toplum kuruluşlarıyla da bir araya geldi.
Avusturya’nın başkenti Viyana’da EBRD Yeşil Kentler Yıllık Konferansına katılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliği ev sahipliğinde Viyana’daki Türk Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.
Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun burada yaptığı selamlama konuşmasında, Gaziantep Belediyesinin ekonomiden çevreye birçok konuda öncü bir belediye olduğunu dile getirerek, Başkan Fatma Şahin ve ekibini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de bir konuşma yaparak katılımcılara bilgiler verdi.
Büyükelçilik kabul salonunda gerçekleşen programa, Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun’un yanı sıra, Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmet, UİD Viyana Başkanı Mahmut Koç, Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkanı Ali Can, Viyana’daki Türk Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.
HABER / FOTOĞRAF: YUNUS OZAN SÖYLER

















